Aanbod

MANAGEMENT & MARKETING

Benieuwd welk (groei)potentieel jouw bedrijf heeft? Hulp nodig bij het uitstippelen van een strategie, bij het vastleggen van de kernactiviteiten of bij het bepalen van de unique selling points van de zaak? Nood aan wat sturing van het marketingbeleid?

Re-Mind adviseert en coacht bedrijven, bedrijfsleiders en medewerkers bij elk aspect van management & marketing. Noden, wensen en mogelijkheden worden op elkaar afgestemd en advies wordt opgestart. Re-Mind zet de kennis & kunde van haar eigen deskundigen in om trajecten te sturen, te adviseren en te coachen. We willen hulp bieden bij het schrijven van jouw succesverhaal en schakelen hiervoor onze eigen professionele partners in. Op die manier staan talrijke specialisten klaar om jou te ondersteunen bij het uitstippelen van jouw traject.

Contacteer ons en laat weten waarmee wij jou als partner kunnen helpen.

 

HRM

Vormt het personeelsbeleid binnen uw bedrijf een uitdaging? Wil je de passie bij de collega’s, het team en jezelf herontdekken? Benieuwd hoe evaluatiegesprekken & teambuilding écht kunnen bijdragen tot het succes van jouw onderneming?

Human Resources Management biedt antwoord op alle mogelijke werkpunten, trends en noden inzake personeelsbeleid. Elke situatie is uniek en Re-Mind biedt de nodige coaching, advies en sturing voor optimalisatie.

Jij als coachend leider

De optimalisatie start bij jou. Hoe sta jij, als bedrijfsleider of HR-manager, er voor jouw team? Hoe zorg je voor de nodige portie gezonde zelfzekerheid? Hoe bouw jij aan een positieve sfeer op kantoor? Hoe kan jij positieve veerkracht verkrijgen bij arbeiders & bedienden?

Re-Mind biedt via eigen bedrijfspsychologen de nodige coaching & nuttig advies om jouw kunde & kennis af te stemmen op je functie als ideale coachende leider.  

Werkgever versus nieuwe werknemer

Nieuwe medewerkers aanwerven, opleiden en opvolgen vergt tijd, moeite en de nodige vaardigheden. Een inspanning die vele bedrijfsleiders moeilijk kunnen combineren met hun takenpakket, een to do die vaak niet meer op het lijstje past, een job die te vaak te weinig aandacht krijgt.

Re-Mind biedt de nodige back-up om dit proces of een aspect ervan objectief te ondersteunen.

Een check-up van de ontvangen sollicitaties, advies betreft de War of Talent, opvolgingsgesprekken... zijn maar enkele voorbeelden uit een eindeloze waaier aan mogelijkheden die wij bieden.

Bouwen aan het ideale team

Evaluatiegesprekken, teambuildingactiviteiten en individuele coaching van elke medewerker vormen de garantie tot een perfect team. De motivatie, veerkracht en gevoelens van een werknemer zijn voorbeelden van aspecten waarrond actief kan en moet worden gewerkt. Het is de taak van iedere werkgever en manager om mee te bouwen aan dat positieve gevoel, om zo ook het risico op een burn-out terug te dringen en ervoor te zorgen dat iedereen zich kan vinden in de toekomstvisie van het bedrijf.

Re-Mind biedt de nodige knowhow om jullie te informeren, te adviseren en te ondersteunen doorheen ieders uitdaging. Een infosessie over burn-out, de ondersteuning van een teamactiviteit of de coaching via functioneringsgesprekken in alle vormen: wij pakken het aan, samen met jou en voor het hele bedrijf.

 

ADMINISTRATIE & FINANCIEEL MANAGEMENT

Advies gewenst bij het uitstippelen van het financieel management? Heel specifieke hulp nodig bij het op punt zetten van het financieel beleid? Kan coaching de nodige duw in de rug geven om de administratieve rompslomp van het bedrijf efficiënter aan te pakken?

 

TAALONDERSTEUNING

 

Nood aan hulp bij het creëren van een overtuigende PowerPoint? Is het hoog tijd om jouw websiteteksten te pimpen of te laten vertalen? Is een taalcursus een must voor jouw team?

Re-Mind biedt onder het luik taalondersteuning allerlei mogelijkheden om de communicatie en het taalbeleid binnen jouw bedrijf te optimaliseren.

Presentaties & skills

Presentaties creëren die doelgericht, enthousiasmerend en dynamisch zijn, het is en blijft een uitdaging. Taal, inhoud maar ook de uitstraling van de presentatie zijn uiterst belangrijk. En dan hebben we het nog niet over de eigenlijke voordracht: kun je je presentatie echt overbrengen naar je toehoorders?

Re-Mind ondersteunt bedrijven bij deze verschillende facetten. Reken op onze hulp bij het aanmaken van een goed presentatiesjabloon, bij het creëren van de ideale presentaties en bij het aanleren van de nodige skills om jouw presentatievaardigheden te optimaliseren.

Vertaling en copywriting

Het kan voor een bedrijf handig zijn om via de website, een presentatie of allerhande andere documentatie niet-Nederlandstalige klanten te kunnen bereiken.

Re-Mind is jouw partner voor alle vertaalwerk, met meerdere huisvertalers en tal van partners. Vertalingen, copywriting of revisie, onze taaldeskundigen investeren tijd & moeite om met jouw input een toptekst af te leveren.

Taalcursussen

Zit je in de knoop met de uitspraak van de Franse taal? Slaag je er niet in om mails te beantwoorden in het Duits? Zou een initiatie Spaans nuttig zijn om nieuwe klanten te woord te staan?

Re-Mind biedt taalcursussen aan op maat van jouw noden en wensen. Van basiskennis tot opleidingen voor gevorderden, van spoedcursussen tot opvolging op lange termijn, samen zorgen voor jouw taalkennis en -kunde.

 

ICT-TRAINING

Benieuwd hoe een ICT-training jouw bedrijf kan helpen? Heel specifieke hulp nodig bij het op punt stellen van jouw kennis van een ICT-programma? Kan coaching de nodige duw in de rug geven om efficiënter te werken met Office-programma’s?

Re-Mind adviseert en coacht bedrijven, bedrijfsleiders en medewerkers bij elk aspect van ICT. Noden, wensen en mogelijkheden worden op elkaar afgestemd en een ICT-training wordt georganiseerd. Re-Mind zet de kennis en kunde van haar eigen deskundigen in om trajecten te sturen, te adviseren en te coachen. Leer bij over Office op maat of ga aan de slag met een standaardpakket op elk niveau, volg een basis-, opfris- of gevorderdencursus over Office-programma’s, Word, Excel, PowerPoint, Outlook of Access. Centraal in ieder traject staat het bouwen aan jouw succesverhaal met de ondersteuning van talrijke professionele partners.

Contacteer ons en laat weten hoe wij jou als partner kunnen helpen.