150 kinderen genieten van een top paaskamp

paaskampen

Op het domein van de Sint-Paulusschool in Kortrijk vinden momenteel voor de tweede week op rij onze paaskampen plaats. In bubbels van 10 genieten de kinderen van het 2de kleuter t.e.m. het 6de leerjaar van hun themakamp. Van de wereld van prinsessen en ridders tot een astronautenkamp of Disney magie. In totaal zullen deze vakantie meer dan 150 kinderen van een top paaskamp genoten hebben.

Toen kort voor de paasvakantie de nieuwe coronamaatregelen werden afgekondigd, was het even puzzelen: de kampgroepen verdelen in bubbels van 10 en overschakelen naar zoveel mogelijk buitenactiviteiten. Onze moni’s gaven zich 100% om er voor de kinderen een topkamp van te maken.

Terwijl de kinderen genieten van hun laatste dagen op kamp, blikken wij al vooruit naar de zomerkampen. Bij deze kampen kunnen kinderen van het 2de kleuter t.e.m. het 2de middelbaar zelf kun kamp samenstellen: ze combineren twee activiteiten die hen interesseren. In totaal zijn er zo maar liefst 25 combinatiemogelijkheden en 45 leeftijdsgroepen per week. Combineren kan naar hartenlust tussen Frans, Engels, toneel, sport & waterpret, ondernemen, crea, beweging, ritme & muziek, programmeren, STEM en design, foto & video.

De zomerkampen vinden opnieuw in de Sint-Paulusschool in Kortrijk plaats in de 2de en 3de week van augustus. Zin om deze zomervakantie deel te nemen aan één van de Re-Mind kampen? Meer informatie en inschrijven vind je via deze link: www.re-mind.be/kampen-2021.