Boeken aan de kant, voetjes in de lucht

zomervakantie

De zon schijnt, de deuren staan wagenwijd open en de rust in ons gebouw keert stillaan terug. De drukste periode van het jaar is achter de rug. De voorbije weken waren we 7 op 7 open en stoomden we een maximum aantal studenten klaar voor hun eindexamens. Enkele leerlingen examencommissie geven nog even het beste van zichzelf voor ook zij aan een welverdiende vakantie beginnen. 

Ondertussen lopen de eerste resultaten al binnen en mogen we al enkele felicitaties uitdelen. We horen ook graag de komende dagen hoe jullie rapport eruitziet! Jullie coaches zijn alvast nieuwsgierig om te horen hoe jullie het gesteld hebben, en wij natuurlijk ook…

Om het schooljaar af te sluiten vertrekken wij op zondag 1 juli op driedaagse waar we onze werking zullen evalueren en nieuwe ideeën zullen uitwerken. Wil jij ons nog graag wat feedback meegeven of heb je ideeën om onze werking te verbeteren? We horen het graag! Achteraf koppelen we zeker terug met een verslagje… hou onze blog in het oog!

Tussen 9 en 20 juli laden dan ook wij onze batterijen op. Daarna staan wij terug voor je klaar: vielen de examenresultaten toch wat tegen en heb je nood aan ondersteuning of begeleide studie tijdens de herexamens? Wil je je optimaal voorbereiden op het toelatingsexamen geneeskunde of heb je nood aan een intensieve wiskunde- of taalcursus net voor de start van het nieuwe schooljaar? Wij horen graag hoe Re-Mind jou kan helpen.

Wat jullie plannen deze zomer ook mogen zijn, we wensen jullie in ieder geval een leuke en zonnige vakantie toe, geniet van de rust en… tot volgend jaar?