Bubbelen op de Re-Mind zomerkampen

kampen

Joepie, het is zomervakantie! De voorbije weken waren voor alle leerlingen en studenten een ongewone periode. Sommige konden nog enkele dagen naar de klas, maar andere zaten sinds maart niet meer op de schoolbanken. Laten we hopen dat we die periode achter ons kunnen laten. Er werd alvast beloofd dat álle leerlingen vanaf september 4 of 5 dagen per week terug naar school mogen.

Maar eerst is het zomervakantie, een tijd van zorgeloos genieten. Eindeloos spelen en tijd doorbrengen met je familie- en vriendenbubbel. Een weekje kamperen in eigen tuin kan dit jaar minstens even leuk worden als de jaarlijkse reis naar het buitenland. Misschien zijn je plannen geannuleerd en ben je nog op zoek naar een leuke invulling? Dan hebben wij alvast een goed idee: de Re-Mind zomerkampen.

Enkele weken geleden kregen we eindelijk groen licht en mogen onze kampen doorgaan. Dankzij de werking in kleine groepen, kunnen we ook heel gemakkelijk aan alle nodige maatregelen voldoen. Van 10 t.e.m. 14 augustus en van 17 t.e.m. 21 augustus organiseren we maar liefst 50 verschillende zomerkampen.

Dankzij de verschillende mogelijkheden is er voor iedereen wel iets dat past! Is stilzitten moeilijk? Kies dan ons sportkamp. Een creatieve bij? Dan is crea misschien wel iets voor jullie. Gefascineerd door wetenschappelijke experimenten? Ons STEM kamp kan jullie doen verwonderen. Door de weinige schooldagen nood aan een opfrissing Frans of Engels? Ook dat kan! Kortom, voor elk wat wils.

Ons volledige aanbod bestaat uit Frans, Engels, crea, toneel, STEM, multimedia en sport voor leerlingen van het eerste leerjaar t.e.m. het zesde middelbaar. Elk onderdeel wordt aangepast aan de leeftijd en het niveau van de leerlingen. Je combineert telkens twee onderdelen. In de voormiddag vindt het ene component plaats en in de namiddag het andere.

Sommige van onze kampen worden ook georganiseerd in samenwerking met stad Kortrijk. Wil je graag van hun voor- en naopvang gebruik maken? Dan schrijf je best in via hun website. Heb je nog vragen over onze kampen? Hier vind je alle informatie nog eens op een rijtje. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.