“Coachen werkt voor mij ontspannend.”

Stijn

Elke dag komen er heel wat studenten over de vloer bij Re-Mind voor studiebegeleiding en begeleide studie. Om die studenten optimaal te ondersteunen hebben we heel wat freelance coaches nodig die hun coaching en begeleiding invullen. Ondertussen beschikken we over een team van meer dan 50 freelance coaches die hun beste beentje voorzetten om samen aan het succes van onze studenten te werken.

Door de stijgende vraag naar bijlessen en studiebegeleiding zijn wij altijd op zoek naar nieuwe coaches. Stijn die ondertussen al geruime tijd bij ons aan de slag is als freelance coach nam plaats voor onze camera en vertelde waarom hij het zo leuk vindt om bij Re-Mind te coachen. We noteren alvast enkele leuke en opmerkelijke antwoorden. Zijn volledige interview kan je hieronder bekijken.

Wat vind jij het leukste aan coachen?

Voor mij is coachen een vorm van ontspanning. Ja, je hoort het goed, wanneer ik intensief 1-op-1 samenwerk met een student denk ik even niet meer aan al de rest. Even alles loslaten en volle focus op mijn student.

Op welke prestatie als coach ben je trots?

Het geeft me echt voldoening wanneer ik op het einde van een sessie zie dat de leerling terug hoop heeft dat het goed komt, dat ze het opnieuw zien zitten.

Waarom zou je anderen aanraden om coach te worden bij Re-Mind?

Je kan een centje bijverdienen en dat op een flexibele manier. Maar het voelt zo ontspannend aan dat ik denk dat anderen dit ook wel leuk zouden vinden, gewoon even alles loslaten.

Wat is jouw ultieme studietip?

Visualisatie! Studenten visualiseren nog te weinig. Voor mij is visualisatie het kernwoord: beelden gebruiken en dingen tekenen.

Wil je ook graag op een leuke en flexibele manier een centje bijverdienen? Laat ons via mail en cv weten wat jouw specialiteiten zijn en in welke vakken onze studenten graag zou helpen groeien!