Coaches delen sterren uit!

vijf sterren

Zondag 1 juli vertrokken we met het hele team naar Goes in Nederland. Drie dagen lang namen we de tijd om te evalueren, te brainstormen en ideetjes uit te werken zodat we jullie het komende schooljaar nog beter kunnen helpen. Natuurlijk was er ook wat tijd voor ontspanning en plezier… ;-)

Voor onze nieuwe projecten laten we jullie nog even in spanning, maar we delen wel graag met jullie hoe de coaches onze werking evalueerden. Re-Mind kende het voorbije jaar enkele grote veranderingen: we namen onze intrek in het nieuwe gebouw op de hoek, er kwam een nieuwe aanpak voor trajectbegeleiding en onze coachopleidingen kregen een update én een uitbreiding.

Zijn jullie ook benieuwd hoeveel sterren we krijgen?

Communicatie ster opgevuldster opgevuldster opgevuldster opgevuldlege ster

Voor communicatie krijgen we 4 sterren. De coaches zijn tevreden met onze vlotte en snelle communicatie, maar willen soms nog net wat nauwer betrokken worden bij het traject van hun leerlingen. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen!

Sfeer ster opgevuldster opgevuldster opgevuldster opgevuldhalve ster

De sfeer op Re-Mind wordt zeer positief beoordeeld. Hier scoren we maar liefst 4,5 sterren! Coaches voelen zich steeds welkom wanneer ze bij ons binnenwandelen. Verder appreciëren ze het begrip en respect en de toegankelijkheid van het Re-Mind team. Re-Mind heeft een huiselijke en tegelijkertijd professionele sfeer.

Cursusmateriaal ster opgevuldster opgevuldster opgevuldhalve sterlege ster

Re-Mind beschikt over heel wat cursusmateriaal waaronder ook zelf ontwikkeld materiaal voor de examencommissie. Hiervoor krijgen we 3,5 sterren. Enkele suggesties ter verbetering waren een digitaal platform voor alle coaches, een overzicht van het beschikbaar materiaal en een uitbreiding voor studenten hoger onderwijs.

Zou je Re-Mind aanraden aan anderen? ster opgevuldster opgevuldster opgevuldster opgevuldlege ster

Onze coaches zouden Re-Mind zowel aanraden aan studenten die op zoek zijn naar begeleiding als aan anderen om er ook te werken. Ze vinden het een leuke bijverdienste in een aangename setting waarbij ze hun eigen kennis en kunde kunnen gebruiken en uitdiepen. Hier scoren we 4 sterren.

Ben je trots deel uit te maken van ons team? ster opgevuldster opgevuldster opgevuldster opgevuldster opgevuld

Re-Mind is super trots want hier scoren we maar liefst 5 sterren! Een klassevolle uitstraling, leuke sfeer, een aangenaam team en de voldoening van een geslaagd traject zijn maar enkele factoren die zorgen voor een trotse coach!

We nemen de punten van feedback die uit de evaluatie kwamen mee en proberen waar mogelijk verbeteringen toe te passen. Binnenkort krijgen alle coaches een uitgebreid verslag in hun mailbox, maar eerst gaan we er nog even tussenuit…

Vanaf maandag 9 juli laden we de batterijen terug op. Vanaf 23 juli helpen we jullie graag verder.
Heb je nog een vraag of kunnen we jou ergens bij helpen? Stuur ons nog snel voor zaterdag een bericht of bel ons op +32 56 29 80 70.

Vele zomergroetjes van het hele Re-Mind team!

Ann, Eline, Jentien, Matthias, Justien & Simon