De examenperiode in vijf verrassende cijfers

happy student

De leerlingen middelbaar onderwijs halen opgelucht adem, de examenperiode is eindelijk voorbij! Terwijl jullie – en ook wij – vol spanning zitten te wachten op de resultaten, nemen we even de tijd om een laatste wiskundige denkoefening te doen en de voorbije weken in enkele cijfers uit te drukken:

  • Wanneer we komende zaterdag de deur voor enkele dagen achter ons dichttrekken, zullen we maar liefst 34 dagen en 278,25 uren fulltime open geweest zijn om alle leerlingen en studenten van de nodige coaching en ondersteuning voorzien te hebben.
  • Tijdens de coaching en studiemomenten werden 5650 pagina’s kladpapier volgepend en dat kunnen we in feite alleen maar toejuichen. Enkele weken geleden schreven we nog in de blog over leerstrategieën hoe belangrijk het is om actief aan het werk te gaan met de leerstof: oefeningen maken, samenvattingen opstellen, woordenschat noteren… Kladpapier komt daarbij heel goed van pas!  ;)
  • De voorbije weken hingen collega’s Eva en Emma meer dan 6300 minuten aan de lijn om alle afspraken, planningen, feedback en opvolgmomenten in goede banen te leiden. Dankzij hen bleven we op elk moment on top of the game.
  • 750 is het aantal liter water dat alle studenten, coaches en collega’s op 34 dagen tijd dronken om hun keel te smeren en geconcentreerd te blijven.
  • In totaal werden 102 uren besteed aan het opstellen en bijstellen van planningen. Iedereen kreeg een persoonlijke planning die volledig voldeed aan de wensen en noden. Op die manier werkten we aan ieders succes!

Het was een intensieve periode waarbij we ons 100% hebben ingezet om iedereen door de examenperiode te helpen. Ondertussen kunnen we alleen maar duimen dat al het hard werk die jullie leverden beloond wordt. Laten jullie iets weten wanneer de resultaten binnen zijn? We horen graag hoe jullie het gesteld hebben. Dat mag via een mailtje naar ann@re-mind.be. Wij zijn benieuwd!

Op zaterdag 22 december om 13u trekken we voor enkele dagen de deur van het kantoor achter ons dicht om de batterijen terug op te laden. Vanaf woensdag 26 december staan we terug voor jullie paraat. Heb je ondertussen nog vragen of wil je graag coaching inplannen? Je kan ons op elk moment contacteren via het contactformulier of via e-mail.

Eindigen doen we met jullie een gewéldige vakantie en fantastische feestdagen toe te wensen. Tot binnenkort!