Hiep Hiep Hoeraaaaa!

Buitenkant gebouw

Wat vliegt de tijd toch snel. Zaterdag is het exact een jaar geleden dat wij vol trots onze nieuwe vestiging aan jullie voorstelden. Vandaag zijn we nog steeds zo fier als een gieter en genieten we van alle extra mogelijkheden die het gebouw ons biedt.

Ga je mee op verkenning in ons gebouw? We houden halt bij enkele van onze pareltjes en plaatsen ze in de spotlight.

Wanneer je bij ons binnenwandelt, begroeten twee sympathieke dames je aan de balie. Dankzij dit eerste aanspreekpunt, vindt iedereen gemakkelijk zijn weg door het gebouw. Daarnaast kunnen we hierdoor alles goed opvolgen en hulp bieden waar nodig.

Wie voorbij de balie gaat, ziet links de bureau en wandelt rechts onze polyvalente ruimte binnen. Zoals je ook al in de blog van vorige week kon lezen, creëert deze ruimte heel wat kansen. Zo kunnen we niet alleen andere organisaties logistiek ondersteunen, maar kunnen we er ook de opleidingen en workshops binnen de luiken educatie en businesscoaching organiseren.

Als je de trap neemt, wandel je voorbij de verschillende lokalen studiecoaching, maar ook langs de ruime vergaderzaal met televisiescherm voor projecties. Hier ontvangen we jullie voor intakegesprekken, evaluatiemomenten en vergaderingen, maar ook externen maken dankzij de verschillende mogelijkheden met veel plezier gebruik van deze ruimte voor bv. presentaties en opleidingen.

Ga je nog een trap naar boven, dan beland je op het bovenste verdiep waar alle fulltime leerlingen examencommissie over een eigen lokaal beschikken. Dankzij deze lokalen kunnen we de leerlingen een goede en duidelijke structuur aanbieden waarbij we ook het groepsgevoel en de samenhorigheid aansterken. Onze leerlingen zitten samen in het examencommissieverhaal.

Dankzij de verscheidenheid aan lokalen, kunnen we ook het verhaal van begeleide studie perfect invullen. Zit je liever samen met anderen, want zien studeren doet studeren? Dan kan je plaatsnemen in onze polyvalente ruimte of vergaderzaal. Zit je liever apart, waar het stil is en niemand je stoort? Dan kan je een plekje uitkiezen in een van onze studiecoaching of examencommissielokalen.

Hoewel we optimaal gebruik maken van onze vestiging, denken we toch al aan nieuwe mogelijkheden. Zo zitten we momenteel al met enkele leuke plannen in ons hoofd. Benieuwd? We houden jullie nog even in spanning, maar in 2019 meer hierover!

Kreeg je de kans nog niet om ons gebouw te verkennen en wil je graag een echte tour in ons gebouw? Wil je ontdekken hoe Re-Mind jou bij jouw plannen kan ondersteunen? Spring gerust even binnen, want we geven jullie met veel plezier een rondleiding.

Tot binnenkort!

 • AFS polyvalente zaal

  We nemen de wereld in huis

  Sinds kort horen we wat meer gekakel op Re-Mind, want begin september begonnen een vijftiental kipjes – zo noemen ze zichzelf – aan taallessen Nederlands. Toen de vrijwilligersorganisatie AFS op zoek was naar een ruimte met alle nodige faciliteiten om les te geven, kwamen ze bij ons terecht.

  Lees meer
 • Emma en Eva

  Wij zijn in de wolken...

  ... want ons team is eindelijk compleet! Wie de voorbije weken bij ons binnenwandelde of een mailtje of telefoontje kreeg, had het waarschijnlijk al gemerkt, er is een nieuwe kracht bij Re-Mind: Emma. Vandaag voegen we daar nog een extra kracht aan toe: Eva! Deze twee sympathieke dames worden onze figuurlijke steunpilaar, de spil van onze organisatie, de manusjes-van-alles.

  Lees meer