Loop je met ons mee?

Levensloop

In onze vorige blog vertelden we al dat er enkele nieuwe projecten werden opgestart waarvoor we jullie nog even in spanning hielden. Vandaag delen we er graag eentje met jullie! Op zaterdag 22 en zondag 23 september vindt in Kortrijk de vijfde editie van de Levensloop plaats. Dit jaar trekken we er met een Re-Mindteam naartoe en jij kan erbij zijn!

Levensloop is een wandel- en loopevenement waarbij geld wordt ingezameld voor de Stichting tegen kanker. 24 uur lang lopen en wandelen heel wat teams op een vooraf uitgestippeld parcours langs de Leieboorden, Budabeach en de Collegebrug. Levensloop is geen competitie maar wel een bijeenkomst waarbij teamspirit primeert om de strijd tegen kanker aan te gaan.

Re-Mind wil zoveel mogelijk studenten, partners, vrienden en sympathisanten op de been krijgen zodat gedurende 24u telkens minstens een lid van ons team zich op het parcours bevindt. Heb je zin om je loopschoenen aan te trekken of een stevige wandeling te maken terwijl je genietend van Kortrijk het goede doel steunt? Word dan lid van ons team!

Hoe schrijf je je in?

  1. Surf naar Levensloop Kortrijk
  2. Zoek bij teams naar Re-Mind
  3. Druk op vervoegen
  4. Vul je gegevens in en druk op inschrijven

Elk teamlid betaalt €10 maar krijgt van ons een Re-Mind T-shirt in ruil waarmee je aan de Levensloop kan deelnemen.

Ben je zelf niet zo sportief, maar wil je wel het goede doel steunen? Dan kan je het Re-Mindteam een gift doen of kom bij ons langs op de dag zelf. We zullen ook op het parcours aanwezig zijn en je kan bij ons terecht voor een lekkere verfrissing of een gezond tussendoortje.

Welkom in ons team en, tot dan!