Ontdek ons aanbod paas- en zomerkampen

Kampen

Vorige week hoorde je al op de radio dat de vraag naar zomerkampen dit jaar groot is. Iedereen verlangt naar een stukje zorgeloze vakantie en ook Re-Mind wil kinderen dit jaar opnieuw heel wat plezier laten beleven. Vorig jaar verliepen onze kampen vlot en kon iedereen volop genieten tijdens hun coronaproof georganiseerd kamp. Dit jaar breiden we onze kampen uit: in de zomervakantie voorzien we nieuwe combinatiekeuzes en in de paasvakantie pakken we uit met een nieuw aanbod: themakampen.

Speel, sport, ontdek en creëer

In de paasvakantie organiseren we themakampen voor kinderen uit het 2de kleuter t.e.m. het zesde leerjaar. Elk kamp heeft zijn eigen thema en is afgestemd op de leeftijd en de leefwereld van de kinderen.  Leren buigen als een prinses of vechten als een prins, ondergedompeld worden in de magische wereld van Disney of een reis rond de planeten als echte astronaut.

K2-K3                    Ridders & prinsessen of Diep in de zee
L1-L2-L3               Disney magie of Op safari
L4-L5-L6               In de ruimte of Musical in Hollywood    

Meer praktische uitleg bij deze kampen vind je hier.

Combineer naar eigen interesses tijdens de zomervakantie

In de zomervakantie organiseren we in de weken van 9 augustus en 16 augustus maar liefst 86 verschillende kampen! Er zit sowieso wel iets tussen dat je leuk vindt. Je kan combinaties kiezen samengesteld uit Frans, Engels, sport & waterpret, crea, toneel, beweging, ritme & muziek, ondernemen, programmeren, STEM en design, foto & video. Bij deze kampen kunnen naast het 2de kleuter t.e.m. het 6de leerjaar ook het 1ste en 2de middelbaar aansluiten.

Meer informatie over ons paas- en zomeraanbod vind je hier. Inschrijven kan via deze link.

Heb je nog een vraag waarop je het antwoord niet gevonden hebt? Contacteer ons gerust via info@re-mind.be of 056 29 80 70.