Ontdek waarom wij in 2018, 107 keer naar Brussel trokken

Jaarverslag examencommissie

Het nieuwe jaar is al even gestart, maar toch willen we nog even terugblikken op 2018. Het werkjaar van de examencommissie loopt niet per schooljaar, maar per kalenderjaar, het ideale moment dus om even stil te staan bij de resultaten van 2018, de wijzigingen bij de werking en onze doelen voor 2019!

In 2018 ondersteunde Re-Mind 21 nieuwe en lopende trajecten via fulltime en parttime begeleiding of vakspecifieke bijlessen. We zijn trots op onze 7 studenten die hun traject konden afronden en hun diploma behaalden. Voor sommigen een lange weg, voor anderen een foutloos parcours, maar voor iedereen de kers op de taart van maandenlang hard werken! Bij enkele trajecten ondersteunen we slechts enkele vakken, want ook dat kan, en ook daar konden we 4 studenten gelukkig maken.

Het voorbije jaar reisden we 107(!) keer samen met onze studenten op en af naar Brussel om een examen af te leggen. Daarna is het altijd even spannend afwachten tot de resultaten online verschijnen op het platform. Maar liefst 45 keer konden we onze studenten al bij de eerste examenpoging van hun spanning verlossen en hen een positief resultaat meedelen. In totaal slaagden al onze studenten samen voor 75% van de examens afgelegd in 2018! Een resultaat waar we écht trots op zijn.

In 2019 willen we het nóg beter doen en leggen we onszelf enkele straffe doelstellingen op:

  • We gaan voor 85% geslaagde examens
  • 100% geplande afstudeerdeadlines
  • en 200% gemotiveerde en tevreden studenten!

Loopt jouw examencommissietraject nog verder in 2019? Houd dan zeker rekening met de wijzigingen die bij de start van het nieuwe jaar werden doorgevoerd. Zo kwamen er nieuwe leerinhouden voor het vak aardrijkskunde binnen alle tso-richtingen en zijn ook de opdrachten voor enkele vakken gewijzigd. Controleer altijd goed de vakfiches via de website van de Examencommissie zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Ben je echt gemotiveerd, maar lukt het je niet alleen? Wij helpen jou afstuderen! Of het nu om privéonderwijs gaat via een fulltime traject met coaching en studie of om begeleiding voor dat ene vak waar je maar niet doorgeraakt, Re-Mind helpt je groeien.

Bij aanbod kan je op zoek naar de begeleiding die het best bij je past. Gevonden? Geef ons een seintje via +32(0)56 29 80 70 en start je groei nog vandaag.