Opleiding motiveren & leren

opleiding motiveren en leren

Zoals jullie al weten, wordt Re-Mind naast een vast team ook ondersteund door meer dan 50 freelance coaches. Dagelijks bouwen zij mee aan het groeitraject van onze studenten. Omdat we het belangrijk vinden dat de begeleiding optimaal verloopt, voorzien we ook interne opleidingen voor onze coaches.

Elke coach die bij ons aan de slag gaat, doorloopt eerst een coachopleiding waarbij ze niet alleen de werking en de missie en visie van Re-Mind leren kennen, maar ook heel wat tips en tricks meekrijgen omtrent studiecoaching, studiemethodiek en coachaanpak.

Daarnaast bieden we coaches ook een opleiding aan rond motivatie en leren. Tijdens deze 90 minuten durende praktische opleiding verdiepen we ons tijdens het eerste deel in verschillende motivatietheorieën zoals de zelfdeterminatietheorie en de attributietheorie. In het tweede deel vestigen we onze aandacht op de kennissoorten. We bespreken welke didactische principes tijdens coachsessies best gehanteerd worden om deze soorten kennis aan te sterken en welke leerstrategieën de studenten hiervoor zelf kunnen toepassen. Kortom, onze coaches krijgen opnieuw een heleboel tips en tricks mee om onze studenten nog beter te ondersteunen.

De eerstvolgende opleiding motiveren en leren vindt plaats op maandagavond 17 december bij ons op kantoor. Ben je al bij ons aan de slag als coach en wil je graag je kennis uitbreiden om je studenten nog beter te motiveren en ondersteunen? Schrijf je dan snel in via een mailtje naar eva@re-mind.be of aan de balie op kantoor.

Lijkt het je wel interessant om leerlingen en studenten te coachen en je kennis en studietips en tricks met hen te delen? Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe coaches. Meer informatie vind je hier. Nu al overtuigd? Stuur dan een mailtje met je cv en motivatie naar justien@re-mind.be. Tot snel!?