Re-Mind to the rescue

begeleide studie

Het einde is in zicht, maar de laatste loodjes wegen meestal het zwaarst. Over enkele weken start de zomervakantie, maar eerst moeten alle leerlingen en studenten nog door een intensieve examenperiode.

Bij Re-Mind zijn we al helemaal in blokmodus. Sinds deze week delen onze coaches op onze sociale media ook hun beste studietip met alle leerlingen en studenten. Lijkt het je wel handig om nog snel wat gratis tips te verzamelen? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

Maar wat kan Re-Mind je in deze laatste maand nog bieden naast studietips?

Net zoals tijdens het schooljaar kan je ook tijdens de blok en examens bij ons terecht voor begeleide studie. Studeer je graag in groep of toch liever apart? We beschikken over voldoende lokalen om iedereen de gewenste studieruimte aan te bieden. Kom je graag een volledige dag of liever enkele uurtjes, alles is mogelijk. Naast een studieruimte en pauzes in groep, is er ook een coach die je opvraagt en controleert of je klaar bent voor het examen.

Wie al vakspecifieke bijles en/of studiebegeleiding volgt, kan ook tijdens de examenperiode coaching krijgen. Vergeet ons je noden en wensen niet te bezorgen tegen eind deze week. Natuurlijk raden we aan om tijdens het schooljaar al te beginnen met het herhalen van je leerstof, maar merk je toch nu pas dat je bepaalde onderdelen van de leerstof niet begrijpt? Onze coaches helpen je nog graag bijbenen.  

Samen met de anderen kan je je op Re-Mind optimaal voorbereiden op de examens, we zitten er samen in en gaan er samen door!

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod van begeleide studie, moet je je noden & wensen nog doorgeven of heb je nood aan last minute coaching? Reserveer nog snel, want dit is je laatste kans.  Contacteer ons en laat weten wat wij voor jou kunnen doen!