Re-Mind to the rescue

begeleide studie

Het einde is in zicht, maar de laatste loodjes wegen meestal het zwaarst. Over enkele weken start de zomervakantie, maar eerst moeten alle leerlingen en studenten nog door een intensieve examenperiode.

Bij Re-Mind zijn we al helemaal in blokmodus. Sinds deze week delen onze coaches op onze sociale media ook hun beste studietip met alle leerlingen en studenten. Lijkt het je wel handig om nog snel wat gratis tips te verzamelen? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

Maar wat kan Re-Mind je in deze laatste maand nog bieden naast studietips?

Net zoals tijdens het schooljaar kan je ook tijdens de blok en examens bij ons terecht voor begeleide studie. Studeer je graag in groep of toch liever apart? We beschikken over voldoende lokalen om iedereen de gewenste studieruimte aan te bieden. Kom je graag een volledige dag of liever enkele uurtjes, alles is mogelijk. Naast een studieruimte en pauzes in groep, is er ook een coach die je opvraagt en controleert of je klaar bent voor het examen.

Wie al vakspecifieke bijles en/of studiebegeleiding volgt, kan ook tijdens de examenperiode coaching krijgen. Vergeet ons je noden en wensen niet te bezorgen tegen eind deze week. Natuurlijk raden we aan om tijdens het schooljaar al te beginnen met het herhalen van je leerstof, maar merk je toch nu pas dat je bepaalde onderdelen van de leerstof niet begrijpt? Onze coaches helpen je nog graag bijbenen.  

Samen met de anderen kan je je op Re-Mind optimaal voorbereiden op de examens, we zitten er samen in en gaan er samen door!

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod van begeleide studie, moet je je noden & wensen nog doorgeven of heb je nood aan last minute coaching? Reserveer nog snel, want dit is je laatste kans.  Contacteer ons en laat weten wat wij voor jou kunnen doen!

 • Emma en Eva

  Wij zijn in de wolken...

  ... want ons team is eindelijk compleet! Wie de voorbije weken bij ons binnenwandelde of een mailtje of telefoontje kreeg, had het waarschijnlijk al gemerkt, er is een nieuwe kracht bij Re-Mind: Emma. Vandaag voegen we daar nog een extra kracht aan toe: Eva! Deze twee sympathieke dames worden onze figuurlijke steunpilaar, de spil van onze organisatie, de manusjes-van-alles.

  Lees meer
 • leerkracht krijgt bondgenoot

  Een bondgenoot voor elke leerkracht

  Ondertussen zijn we al halfweg de eerste week van het schooljaar, alle boeken kregen een mooie kaft en de eerste toetsen werden al ingepland. Toch zijn er enkele klassen vol leerlingen die voor bepaalde vakken nog geen leerkracht hebben.

  Lees meer