Taalkampen 2019

taalkampen Frans en Engels

Met ons luik educatie ontwikkelen we regelmatig nieuwe pedagogische projecten, lezingen en workshops voor studenten, coaches en ouders. Onlangs organiseerden we nog een infosessie studiebegeleiding @ home voor ouders en ook onze coachopleiding is ondertussen al een vaste waarde.

Dit jaar voegen we daar nog iets extra aan toe! Tijdens de zomer lanceren we onze taalkampen Frans en Engels voor de leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar en het 1ste middelbaar. Gedurende vijf dagen kunnen de leerlingen op een speelse manier hun kennis van de Franse of Engelse taal bijschaven of kunnen ze voor een eerste keer kennismaken met een vreemde taal. In kleine groepjes gaan ze actief aan de slag en focussen ze op mondelinge vaardigheden. Elke dag heeft een eigen thema en een gemotiveerde coach haalt de allerleukste taalspelletjes boven om er een fantastische week van te maken.

Dit jaar worden de taalkampen parallel georganiseerd op twee momenten. Wie graag zowel Frans of Engels wil volgen, hoeft dus niet persé te kiezen. Vandaag openen we de inschrijvingen. Wil je er graag bij zijn? De plaatsen zijn beperkt omdat we iedereen een fantastische week willen laten beleven en we hen van dichtbij willen kunnen opvolgen. Twijfel dus niet te lang, het wordt sowieso een geweldige ervaring.

Wil je graag nog wat meer informatie over de taalkampen? Deze vind je hier. De flyer kan je ook downloaden onderaan. Inschrijven kan door de QR-code te scannen op de folder of via deze link.