Wat brengt de zomer ons?

Re-Mind gebouw

De allerdrukste periode met studiebegeleiding en bijlessen mag dan achter de rug zijn, bij Re-Mind zitten we niet stil. We hebben heel wat evaluatiegesprekken achter de rug waarin we met ouders en studenten de schoolresultaten evalueerden en bespraken wat de plannen zijn voor volgend schooljaar. Ondertussen tellen de studenten examencommissie en hun coaches af naar de vakantie. Nog even doorzetten want pas op 15 juli gaat ook voor hen de vakantie van start.

Wij kijken alvast tevreden terug op de voorbije periode en we zijn blij dat we opnieuw heel wat leerlingen en studenten konden ondersteunen. Als dat ook nog eens goede resultaten met zich meebrengt, kunnen wij alleen maar trots zijn op de inzet en de inspanningen van onze studenten. Helaas moeten sommigen zich nog eens extra bewijzen tijdens de herexamens. Ook voor hen staan wij opnieuw 200% paraat. Wil je graag coaching aanvragen voor de herexamens? Doe dit dan nu al want tussen 15 juli en 31 juli laden ook wij even onze batterijen op. Vanaf 1 augustus gaan we er opnieuw samen tegenaan.

Ook op businessvlak zitten we niet stil, onlangs lanceerden we nog vol trots ons gratis* businesscoachingpakket voor startende ondernemers in Kortrijk. Re-Mind wil dat iedereen tot zijn volle potentieel kan groeien, maar beseft dat bij starters de financiële impact hen vaak tegenhoudt. Ondernemen is meer dan vol passie je product of dienst promoten. Door de starterspremie van stad Kortrijk en de KMO-portefeuille te combineren, willen we hen de kans geven om met coaching te groeien tot een volwaardige ondernemer. Benieuwd of je in aanmerking komt voor dit businesscoachingpakket of ken je een startende ondernemer voor wie dit aanbod interessant zou kunnen zijn? De voorwaarden en meer informatie vind je hier.

Op de agenda van het Re-Mind team staat de komende twee weken ook nog de jaarlijkse driedaagse en de voorbereidingen van de taalkampen. Tijdens de teamuitstap evalueren we het voorbije werkjaar en smeden we plannen voor de toekomst. Ondertussen proberen we ook de teamspirit nog wat aan te sterken. De taalkampen vinden plaats in augustus en om iedereen een fantastische week te laten beleven, moeten we nog enkele voorbereidingen treffen. De verantwoordelijke collega’s hebben er alvast heel veel zin in. Heb je een zoon/dochter in het 5de t.e.m. 3de middelbaar? We hebben nog enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.

Heb je nog vragen over studiecoaching of businesscoaching, of denk je dat examencommissie iets voor jou is, contacteer ons dan zeker voor 15 juli op info@re-mind.be of bel ons even op +32(0)56 29 80 70 want daarna komt er even radiostilte, tot 1 augustus.