We are here for you!

studiebegeleiding corona

In woelige zeeën hebben we een ankerpunt nodig. Het zijn voor iedereen onzekere tijden: de vakantie wordt verlengd en scholen zullen misschien moeten sluiten. Daarom vinden we het bij Re-Mind belangrijk om dat ankerpunt te zijn. We zetten ons 100% in om het virus buiten te houden om zo iedere leerling en student de nodige ondersteuning te kunnen bieden. Uiteraard doen wij al het nodige: we dragen ons mondmasker, houden zoveel mogelijk afstand en ontsmetten stoelen, handgrepen en tafels meermaals per dag.

Zo kunnen wij open blijven om jou te helpen de eerste paar weken school te verteren! Merk je dat het afstandsonderwijs van vorig jaar je kennis geen goed heeft gedaan? Ligt het tempo te hoog en heb je een duwtje nodig om in vitesse te geraken? Dan is de herfstvakantie hét ideale moment om een versnelling hoger te schakelen.

Heb je een probleem met een specifiek vak, dan staan onze coaches Frans, Duits, wiskunde, data-onderzoek, anatomie, fysica, Excel, biologie, aardrijkskunde voor jou klaar. Staat jouw vak niet in deze opsomming? Wees maar gerust: we kunnen je zéker helpen.

Zit er toch iets te veel volk in je kot? Dan kan je ook bij ons komen studeren. Begeleide studie kan voor enkele uurtjes, een halve of een hele dag, telkens mét check-up zodat je vragen of problemen meteen kan oplossen. Zo kan je in alle rust jouw werk verderzetten.

Maar ook als studeren in het algemeen je zwaar valt, dan ondersteunen we je met studiebegeleiding. Zo krijg jij de beste tips & tricks mee om er een geslaagde eerste semester van te maken!

Wil je graag meer weten? We staan je graag te woord! Contacteer ons via 056 29 80 70 of stuur een mailtje naar info@re-mind.be.