Welkom Morgane!

stagiairemorgane

Wie deze week Re-Mind binnenwandelt, komt een nieuw gezicht tegen aan de balie! Stagiaire Morgane Burgraeve komt ons team twee maanden lang versterken. Morgane komt uit Rollegem, studeert Internationaal Business Management en rondt dit jaar haar opleiding af. 

Tijdens mei en juni zal ze het administratieve luik van Re-Mind opvolgen, zal ze helpen onze digitale communicatie op punt te zetten en zal ze de PR & Marketing en ons businessluik ondersteunen.  Morgane koos voor Re-Mind omdat ze graag de sfeer van een familiaal bedrijf wil opsnuiven en de energie van een jong en gedreven team wil aanvullen.

Als laatste geeft Morgane jullie nog graag haar ideale studietip mee: “Keep calm”, want stressen helpt je niet vooruit, integendeel…  

Wil je Morgane welkom heten of heb je een vraag? Stuur haar een mailtje via morgane@re-mind.be

 

 

 

 • Buitenkant gebouw

  Hiep Hiep Hoeraaaaa!

  Wat vliegt de tijd toch snel. Zaterdag is het exact een jaar geleden dat wij vol trots onze nieuwe vestiging aan jullie voorstelden. Vandaag zijn we nog steeds zo fier als een gieter en genieten we van alle extra mogelijkheden die het gebouw ons biedt.

  Lees meer
 • AFS polyvalente zaal

  We nemen de wereld in huis

  Sinds kort horen we wat meer gekakel op Re-Mind, want begin september begonnen een vijftiental kipjes – zo noemen ze zichzelf – aan taallessen Nederlands. Toen de vrijwilligersorganisatie AFS op zoek was naar een ruimte met alle nodige faciliteiten om les te geven, kwamen ze bij ons terecht.

  Lees meer