Welkom Morgane!

stagiairemorgane

Wie deze week Re-Mind binnenwandelt, komt een nieuw gezicht tegen aan de balie! Stagiaire Morgane Burgraeve komt ons team twee maanden lang versterken. Morgane komt uit Rollegem, studeert Internationaal Business Management en rondt dit jaar haar opleiding af. 

Tijdens mei en juni zal ze het administratieve luik van Re-Mind opvolgen, zal ze helpen onze digitale communicatie op punt te zetten en zal ze de PR & Marketing en ons businessluik ondersteunen.  Morgane koos voor Re-Mind omdat ze graag de sfeer van een familiaal bedrijf wil opsnuiven en de energie van een jong en gedreven team wil aanvullen.

Als laatste geeft Morgane jullie nog graag haar ideale studietip mee: “Keep calm”, want stressen helpt je niet vooruit, integendeel…  

Wil je Morgane welkom heten of heb je een vraag? Stuur haar een mailtje via morgane@re-mind.be

 

 

 

 • herexamens

  Succesvol door de herexamens!

  Helaas staat augustus bij sommige studenten beter bekend als de herexamenmaand. Studeren tijdens het jaar is niet altijd even plezant, maar als je vrienden wel vakantie hebben, is het nog een heel pak moeilijker. Wij geven jou graag enkele tips mee om er deze keer wel een succes van te maken!

  Lees meer
 • out of office

  Out of office!

  Het hele Re-Mindteam laadt even de batterijen op... We helpen jullie graag weer vanaf maandag 23 juli.

  Tot dan!

  Lees meer