Welkom Morgane!

stagiairemorgane

Wie deze week Re-Mind binnenwandelt, komt een nieuw gezicht tegen aan de balie! Stagiaire Morgane Burgraeve komt ons team twee maanden lang versterken. Morgane komt uit Rollegem, studeert Internationaal Business Management en rondt dit jaar haar opleiding af. 

Tijdens mei en juni zal ze het administratieve luik van Re-Mind opvolgen, zal ze helpen onze digitale communicatie op punt te zetten en zal ze de PR & Marketing en ons businessluik ondersteunen.  Morgane koos voor Re-Mind omdat ze graag de sfeer van een familiaal bedrijf wil opsnuiven en de energie van een jong en gedreven team wil aanvullen.

Als laatste geeft Morgane jullie nog graag haar ideale studietip mee: “Keep calm”, want stressen helpt je niet vooruit, integendeel…  

Wil je Morgane welkom heten of heb je een vraag? Stuur haar een mailtje via morgane@re-mind.be

 

 

 

 • GDPR 25 mei

  It's the final countdown

  Twintig jaar geleden al kwam de Amerikaanse marketinggoeroe Seth Godin af met het concept dat mensen aangeven welke informatie ze wel en niet willen ontvangen van bedrijven.

  Lees meer
 • begeleidestudie

  Zelftoetsing, the key to success!

  Het lijkt pas gisteren dat we het begin van het derde trimester aankondigden, maar met nog slechts drie weken te gaan voor de examens, is het einde van het schooljaar al heel nabij. Dringend tijd dus om in actie te schieten en een actieve studiehouding aan te nemen!

  Lees meer
 • examencommissie lokalen

  Examencommissie zit in de lift

  Vorig jaar waren er 5.731 kandidaten die via de Examencommissie, de vroegere middenjury, een getuigschrift of diploma secundair onderwijs probeerden te behalen. De voorbije jaren steeg het aantal kandidaten enorm: tussen 2013 en 2016 was er zelf een stijging van 68% in drie jaar tijd.

  Lees meer