Aanbod

Re-Mind adviseert en coacht bedrijven, bedrijfsleiders en medewerkers bij alle aspecten van je bedrijfsvoering. Op maat van je bedrijf en op basis van jouw vragen en noden stellen wij een gepast aanbod samen. Ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn! 

Management en marketing

Benieuwd welk (groei)potentieel jouw bedrijf heeft? Hulp nodig bij het uitstippelen van een strategie, bij het vastleggen van de kernactiviteiten of bij het bepalen van de unique selling points van de zaak? Nood aan wat sturing van het marketingbeleid?

HRM

Vormt het personeelsbeleid binnen uw bedrijf een uitdaging? Wil je de passie bij de collega’s, het team en jezelf herontdekken? Benieuwd hoe evaluatiegesprekken & teambuilding écht kunnen bijdragen tot het succes van jouw onderneming?

Administratie en financieel management

Advies gewenst bij het uitstippelen van het financieel management? Heel specifieke hulp nodig bij het op punt zetten van het financieel beleid? Kan coaching de nodige duw in de rug geven om de administratieve rompslomp van het bedrijf efficiënter aan te pakken?

Taalondersteuning

Nood aan hulp bij het creëren van een overtuigende PowerPoint? Is het hoog tijd om jouw websiteteksten te pimpen of te laten vertalen? Is een taalcursus een must voor jouw team?

ICT-Training

Benieuwd hoe een ICT-training jouw bedrijf kan helpen? Heel specifieke hulp nodig bij het op punt stellen van jouw kennis van een ICT-programma? Kan coaching de nodige duw in de rug geven om efficiënter te werken met Office-programma’s?