Aanbod

Re-Mind adviseert en coacht bedrijfsleiders en medewerkers. Door deze twee schakels te helpen groeien, zal het bedrijf steeds sterker staan. Elke bedrijfsleider, elke medewerker en elk bedrijf is anders. Daarom stellen we op basis van jouw vragen en noden een gepast aanbod samen. Ontdek hieronder hoe we jou van dienst kunnen zijn.

HRM

Recruitment process, recruitment drive, incentives, retention policy, war for talent, struggle for talent... De human resources markt is in volle ontwikkeling. Elke onderneming heeft het moeilijk met het vinden van de juiste persoon én met het behouden van die persoon.

Marketing

Marketing draait om gezien worden en om prikkelen. Klanten zijn al overprikkeld en lezen steeds minder. Hoe kan je als bedrijf ervoor zorgen dat jouw verhaal, dat jouw boodschap op de juiste manier bij de juiste mensen terechtkomt?

Talen

Foutieve of gebrekkige communicatie is nefast voor jou bedrijf. Zonder twijfel merkte je de schrijffout in de vorige zin op. Meteen velde je een oordeel over onze capaciteiten, niet? Een correcte spelling is belangrijk, maar communicatie is meer dan schrijffouten alleen. Bovendien communiceer je ook niet enkel in het Nederlands.

Admin

Admin is een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Als je admin goed verloopt zorgt dit voor meer tijd, minder kosten en meer mogelijkheden. Wie in de rompslomp de mogelijkheden ziet om beter te presteren, haalt vaak hoge resultaten binnen.

Maatwerk

Re-Mind is noch een consultancybureau, noch een vertaalbureau noch een communicatiebureau. Re-Mind combineert al deze elementen. Dankzij een breed netwerk aan freelancers en heel wat in-house kennis bekijkt Re-Mind jouw uitdaging nooit vanuit één standpunt, maar vanuit een volledige visie.

Management

Als bedrijfsleider moet je weten wat je wil. Jij zet de doelstellingen, bepaalt de koers van je onderneming en leidt alles in goede banen. Maar hoe bereik je wat je wil?