Maak je keuze:

Admin

Procesoptimalisatie

Een onderneming die groeit voegt nieuwe dingen toe aan bestaande structuren die hier niet op voorzien waren. Dit zorgt voor een geforceerde aanpak. Iets doen omdat je het zo gewoon bent klink waarschijnlijk bekend in de oren, maar is zelden de beste oplossing.

Re-mind brengt een nieuwe, open kijk op je processen. Nadat we alles eerst in kaart hebben gebracht, bekijken we welke processen kunnen worden gestroomlijnd en waar we tijd vrij kunnen maken om nieuwe initiatieven te starten.

GDPR

Na het in voege treden van deze nieuwe wetgeving eind mei 2018 blijft de GDPR een moeilijk dossier. De abstracte, vage en vaak compleet nieuwe materie zorgt ervoor dat je als bedrijf heel wat mankracht moet inschakelen om dit in orde te krijgen. Hierdoor haken velen af, wat niet zonder risico én zonder verlies blijft. Niet alleen is er het gevaar dat je als bedrijf streng wordt beboet, bovendien mis je de kans om, door de doorgedreven reflectie die nodig is om je werking conform te maken, nieuwe kansen te creëren en te herbekijken hoe je als onderneming juist met je informatie omgaat. Vergaar je niet te veel? Wordt er wel echt iets gedaan met wat je verzamelt? Welke kansen neem je niet? Als je verder kijkt dan enkel de letter van de wet, zie je al snel heel wat mogelijkheden.

Re-Mind helpt je, dankzij haar brede kijk, met zowel de juridische kant van de zaak alsook met het helpen ontdekken en benutten van de organisatorische-, communicatieve- en marketingkansen.

Re-Mind is geen consultancybureau. Hierdoor plaatsen we jouw noden in een breder kader. Jouw bedrijf staat voorop en wij houden alle perspectieven open.

Herken je jezelf in deze uitdagingen? Ben je geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen of heb je nog andere uitdagingen die hier niet precies staan beschreven? Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.