Maak je keuze:

Communicatie

Re-Mind is noch een vertaalbureau, noch een communicatiebureau. Hierdoor plaatsen we jouw noden in een breder kader. Jouw bedrijf staat voor open wij houden alle perspectieven open.

Heb je een uitdaging die hier niet precies staat beschreven, contacteer ons om te zien wat we voor jou kunnen doen.

Taaltraining FR/ENG/DUI

Met zelfvertrouwen zaken doen in een andere taal vergt vaardigheden op heel wat vlakken: je moet grammaticaal correct zijn, een rijke woordenschat hebben, vlot kunnen luisteren, lezen, schrijven en spreken en tenslotte aandacht hebben voor culturele verschillen.

Taaltrainingen bij Re-Mind zijn steeds 1-op-1 met ervaren taalcoaches die je op een vlotte manier de kennis en vaardigheden aanleren die jij nodig hebt om jouw grenzen te doorbreken.

Presentatievaardigheden

Wie de kunst van public speaking meester is, slaagt er snel in mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Enquêtes toonden in het verleden al vaker aan dat voor een grote groep spreken mensen meer angst inboezemt dan spinnen of doodgaan. Een goede presentatie geven is dus een echte USP.

Re-Mind helpt je bij het ontwikkelen van deze vaardigheden door interactieve sessies die vertrekken vanuit rollenspellen, theoretische kaders en hands-on experience.

Netwerken

Niemand kent jouw bedrijf beter dan jij en je werknemers. Toch is het voor velen moeilijk om een interessant en volledig antwoord te bieden op de vraag: “wat doen jullie?” Een goede elevator pitch kan nochtans de springplank zijn naar nieuwe contracten en naar nieuwe kansen. Netwerken is echter meer dan deze twee elementen: smalltalk, luistervaardigheden, gevonden contacten onderhouden, … Het zijn allemaal elementen die van belang zijn bij het vinden van nieuwe contacten én nieuwe contracten.

Re-Mind helpt je bij het ontwikkelen van deze vaardigheden door interactieve sessies die vertrekken vanuit rollenspellen, theoretische kaders en hands-on experience.

Efficiënte interne communicatie

Hoe breng je zo snel mogelijk zo volledig mogelijk een idee, een gevoel of een wens over? Daar draait efficiënt communiceren rond. Een hoge taalvaardigheid zorgt ervoor dat agency problemen kunnen worden teruggedrongen, dat medewerkers, klanten, leveranciers beter weten wat je van hen verlangt en wat je hen kan bieden en helpt misverstanden de wereld uit.

Een goede interne communicatie vermijdt dat er tijd verloren gaat door het heen-en-weer versturen van 29 e-mails of het inplannen van 3 vergadermomenten per week.

Communicatie moet je leren. Aan de hand van concrete situaties, belangrijke aandachtspunten en begeleiding on-site helpt Re-Mind je jouw communicatie te verbeteren.

Salestraining

Verkopen is communiceren, in de brede zin van het woord: actief luisteren, voordelen meegeven, mindere punten wegwerken en op de juiste manier je boodschap overbrengen zorgt er allemaal voor dat je jouw verkoop succesvol kan laten verlopen.

Re-Mind traint je verkoopvaardigheid aan de hand van rollenspellen en theoretische kaders die je meteen kan toepassen in jouw customer journey.