Maak je keuze:

HRM

Vormt het personeelsbeleid binnen uw bedrijf een uitdaging? Wil je de passie bij de collega’s, het team en jezelf herontdekken? Benieuwd hoe evaluatiegesprekken & teambuilding écht kunnen bijdragen tot het succes van jouw onderneming?

Human Resources Management biedt antwoord op alle mogelijke werkpunten, trends en noden inzake personeelsbeleid. Elke situatie is uniek en Re-Mind biedt de nodige coaching, advies en sturing voor optimalisatie.

Jij als coachend leider

De optimalisatie start bij jou. Hoe sta jij, als bedrijfsleider of HR-manager, er voor jouw team? Hoe zorg je voor de nodige portie gezonde zelfzekerheid? Hoe bouw jij aan een positieve sfeer op kantoor? Hoe kan jij positieve veerkracht verkrijgen bij arbeiders & bedienden?

Re-Mind biedt via eigen bedrijfspsychologen de nodige coaching & nuttig advies om jouw kunde & kennis af te stemmen op je functie als ideale coachende leider.  

Werkgever versus nieuwe werknemer

Nieuwe medewerkers aanwerven, opleiden en opvolgen vergt tijd, moeite en de nodige vaardigheden. Een inspanning die vele bedrijfsleiders moeilijk kunnen combineren met hun takenpakket, een to do die vaak niet meer op het lijstje past, een job die te vaak te weinig aandacht krijgt.

Re-Mind biedt de nodige back-up om dit proces of een aspect ervan objectief te ondersteunen.

Een check-up van de ontvangen sollicitaties, advies betreft de War of Talent, opvolgingsgesprekken... zijn maar enkele voorbeelden uit een eindeloze waaier aan mogelijkheden die wij bieden.

Bouwen aan het ideale team

Evaluatiegesprekken, teambuildingactiviteiten en individuele coaching van elke medewerker vormen de garantie tot een perfect team. De motivatie, veerkracht en gevoelens van een werknemer zijn voorbeelden van aspecten waarrond actief kan en moet worden gewerkt. Het is de taak van iedere werkgever en manager om mee te bouwen aan dat positieve gevoel, om zo ook het risico op een burn-out terug te dringen en ervoor te zorgen dat iedereen zich kan vinden in de toekomstvisie van het bedrijf.

Re-Mind biedt de nodige knowhow om jullie te informeren, te adviseren en te ondersteunen doorheen ieders uitdaging. Een infosessie over burn-out, de ondersteuning van een teamactiviteit of de coaching via functioneringsgesprekken in alle vormen: wij pakken het aan, samen met jou en voor het hele bedrijf.