Maak je keuze:

HRM

Ondersteuning van jouw recruitmentproces

Een sollicitatiegesprek is voor velen een lastig proces. Je weet niet welke vragen je moet stellen op enkele standaardvragen na, hoe je precies de kwaliteiten van de kandidaat kan meten en hoe je moet bepalen of je gaat voor de iets sympathiekere of de iets competentere kandidaat. Re-Mind helpt je met het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van je selectieprocedure zodat jij bij elke kandidaat de juiste beslissing kan nemen.

Groeigesprekken

Groeigesprekken zijn een ideale manier om tegelijkertijd je medewerkers te evalueren en ze te behouden. Door te reflecteren over hun ontwikkeling krijg je als bedrijfsleider een goed beeld over het rendement van je werknemer. Door vooruit te blikken kan je je medewerkers bijsturen, laten groeien en motiveren. Om dit potentieel te ontdekken, biedt Re-Mind ondersteuning met getrainde, gedreven en ervaren bedrijfspsychologen.

Welbehagen werknemers

Als bedrijfsleider is het soms moeilijk om te weten te komen wat je werknemers écht willen. Irritatiepunten worden niet altijd gedeeld, maar ook positieve zaken worden niet altijd benoemd. Re-Mind helpt je om in jouw team de nodige veerkracht (terug) te vinden om de toekomst van het bedrijf tegemoet te gaan.

Burn-outpreventie om zieke werknemers te vermijden, teambuildingsactiviteiten om communicatie te bevorderen en functioneringsgesprekken in groep of individueel zijn maar enkele mogelijkheden die we aanbieden.

Re-Mind is geen HR-bedrijf. Hierdoor plaatsen we jouw noden in een breder kader. Jouw bedrijf staat voorop en wij houden alle perspectieven open.

Herken je jezelf in deze uitdagingen? Ben je geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen helpen of heb je nog andere uitdagingen die hier niet precies staan beschreven? Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.