Maak je keuze:

Maatwerk

Re-Mind is noch een consultancybureau, noch een vertaalbureau nog een communicatiebureau. Re-Mind is al deze zaken samen. Dankzij een breed netwerk aan freelancers en heel wat in-house kennis bekijkt Re-Mind jouw uitdaging nooit vanuit een blik, maar vanuit een volledige visie. Dit zorgt ervoor dat mogelijkheden extra worden benut en dat je jouw uitdagingen sneller de baas kunt.

Al onze trajecten zijn steeds 1-op-1 en onze methodes worden steeds persoonlijk toegepast. Maatwerk stelt je als ondernemer in staat om bepaalde uitdagingen te formuleren die meerdere aspecten combineren of die zeer specifiek van aard zijn. Wil je een traject ontwikkelen om nieuwe werknemers gemakkelijker te integreren? Ben je op zoek naar een crisiscommunicatieplan? Wil je een specifieke ICT-vaardigheid versterken? Alle vragen zijn mogelijk, alle uitdagingen welkom.

We starten hier steeds met een doorgedreven intakegesprek gevolgd door een interne brainstorm over hoe we jouw uitdaging het beste kunnen omkaderen, steeds met het oog op effici├źntie en rendement, zodat jij zo snel en precies weer aan de slag kan gaan.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Contacteer ons via matthias@re-mind.be en we bekijken samen hoe we je kunnen verrassen.