Maak je keuze:

Management

Re-Mind is geen consultancybureau. Hierdoor plaatsen we jouw noden in een breder kader. Jouw bedrijf staat voorop en wij zetten alle perspectieven open.

Ontdek in het keuzemenu hieronder welke coaching, advies en opleidingen mogelijk zijn. Er wordt telkens ook aangegeven indien de KMO-portefeuille kan ingezet worden.

Heb je een uitdaging die hier niet precies staat beschreven, contacteer ons om te zien wat we voor jou kunnen doen.

Leiderschapstraining

Heb je het gevoel dat je geen vat hebt op je werknemers? Zou je graag leren inspireren in plaats van domineren? Neem je binnenkort een leidende positie op en wil je ontdekken wat jouw leiderschapsstijl is? Ontdek wat leiderschap écht is en hoe jij dat in jouw bedrijf kan toepassen.

Bij deze ondersteuning heb je recht op een tegemoetkoming via KMO-portefeuille opleiding.

Strategic management ondersteuning

Doelstellingen zet je niet zomaar. Maak het te gemakkelijk en je wordt laks, maak ze te moeilijk en je raakt gedemotiveerd. Ook de omschrijving van je doelstelling is niet onbelangrijk: meer klanten betekent bijvoorbeeld niet meteen meer omzet. Re-Mind bekijkt welke doelstellingen de juiste zijn voor jouw bedrijf en helpt daarna met ze te behalen. Op die manier mik je zo hoog mogelijk en heb je de maximale kans om ze effectief te behalen.

Van werk naar rendement: delegeren en leren uit handen geven

Een zaak is dag en nacht werken. Veel bedrijfsleiders houden echter veel taken bij zich die ze beter doorspelen aan anderen, uit schrik de controle over hun bedrijf te verliezen. Re-Mind helpt je bij het bepalen wat de echte essentiële taken zijn die je als bedrijfsleider bij jou moet houden en dewelke je beter doorschuift aan anderen. Op die manier maak je tijd vrij om je bedrijf voor jou te laten werken en zelf meer te genieten of nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bij deze ondersteuning heb je recht op een tegemoetkoming via KMO-portefeuille opleiding.