Maak je keuze:

Marketing & strategie

Re-Mind is geen marketingkantoor of communicatiebedrijf. Hierdoor plaatsen we jouw marketingdoelstelling in een breder kader. Jouw bedrijf staat voorop en wij houden alle perspectieven open.

Ontdek in het keuzemenu hieronder welke coaching, advies en opleidingen mogelijk zijn. Er wordt telkens ook aangegeven indien de KMO-portefeuille kan ingezet worden.

Heb je nog vragen of wil je op een andere manier geholpen worden op vlak van marketing? Contacteer ons dan zeker via matthias@re-mind.be of +32(0)56 29 80 70.

Omnichannel storytelling

Een goede marketing begint bij een goed verhaal, ongeacht de sector. Dat verhaal bij de mensen brengen gebeurt al lang niet meer enkel offline, maar ook niet alleen online. Wij helpen je bedrijf met het zoeken naar de juiste kanalen en hoe je deze van content kan voorzien.

Bij deze ondersteuning heb je recht op een tegemoetkoming via KMO-portefeuille advies.

Opstellen marketingplan

Jij bent geweldig, maar je (potentiële) klanten lijken dat niet te beseffen? Re-Mind kan je helpen met het opstellen van een marketingplan, zodat iedereen die moet weten hoe geweldig je bent, dat ook hoort.

Marketing 101

Ben je gestart als ondernemer, maar ben je helemaal geen marketeer? Re-Mind geeft je de basis die je nodig hebt om zelf met je marketing aan de slag te gaan. Je maakt kennis met typische marketingtools en leert hoe je ze kan toepassen. Heb je honger naar meer? Dan zijn er onze vervolledigingsopleidingen

Bij deze ondersteuning heb je recht op een tegemoetkoming via KMO-portefeuille opleiding.

Optimalisatie digitale aanwezigheid

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, Google adwords. De wereld van de digitale marketing is zeer breed, zeer complex en bovendien voortdurend in beweging. Re-Mind brengt rust, duidelijkheid en efficiëntie in jouw digitale marketing.

Krachtige apps met grote impact

Maak je nog steeds posters met Word? Ziet je folder er elk jaar hetzelfde uit? Verzend je elke mail nog steeds handmatig? Verschillende apps bieden een oplossing voor heel wat zaken waar je bedrijf op een dagdagelijkse basis nood aan heeft. Professioneler, sneller, eenvoudiger.

Bij deze ondersteuning heb je recht op een tegemoetkoming via KMO-portefeuille opleiding.

Content creation & copywriting

Writersblock? Moeite met het wekelijks schrijven van je blog? Geen ideeën meer voor je vlog? Re-Mind is je creatieve partner in het vinden, maken en corrigeren van content, van het voorzien van ideeën tot het uitwerken ervan.

Marketing 201

Geprikkeld door onze basisopleiding of heb je eerder het idee dat je de basics al verworven hebt? Dan kan je bij ons terecht voor een vervolgopleiding marketing. Hier gaan we per opleiding in op enkele specifieke marketingconcepten.

Bij deze ondersteuning heb je recht op een tegemoetkoming via KMO-portefeuille opleiding.