Maak je keuze:

Taalondersteuning

Nood aan hulp bij het creëren van een overtuigende PowerPoint? Is het hoog tijd om jouw websiteteksten te pimpen of te laten vertalen? Is een taalcursus een must voor jouw team?

Re-Mind biedt onder het luik taalondersteuning allerlei mogelijkheden om de communicatie en het taalbeleid binnen jouw bedrijf te optimaliseren.

Presentaties & skills

Presentaties creëren die doelgericht, enthousiasmerend en dynamisch zijn, het is en blijft een uitdaging. Taal, inhoud maar ook de uitstraling van de presentatie zijn uiterst belangrijk. En dan hebben we het nog niet over de eigenlijke voordracht: kun je je presentatie echt overbrengen naar je toehoorders?

Re-Mind ondersteunt bedrijven bij deze verschillende facetten. Reken op onze hulp bij het aanmaken van een goed presentatiesjabloon, bij het creëren van de ideale presentaties en bij het aanleren van de nodige skills om jouw presentatievaardigheden te optimaliseren.

Vertaling en copywriting

Het kan voor een bedrijf handig zijn om via de website, een presentatie of allerhande andere documentatie niet-Nederlandstalige klanten te kunnen bereiken.

Re-Mind is jouw partner voor alle vertaalwerk, met meerdere huisvertalers en tal van partners. Vertalingen, copywriting of revisie, onze taaldeskundigen investeren tijd & moeite om met jouw input een toptekst af te leveren.

Taalcursussen

Zit je in de knoop met de uitspraak van de Franse taal? Slaag je er niet in om mails te beantwoorden in het Duits? Zou een initiatie Spaans nuttig zijn om nieuwe klanten te woord te staan?

Re-Mind biedt taalcursussen aan op maat van jouw noden en wensen. Van basiskennis tot opleidingen voor gevorderden, van spoedcursussen tot opvolging op lange termijn, samen zorgen voor jouw taalkennis en -kunde.