Maak je keuze:

Opleidingen voor coaches

Ben je als coach bij Re-Mind aan de slag of werk je als begeleider in de educatieve sector? Dan zijn er enkele opleidingen die je kunnen ondersteunen om je job nog beter te doen. Op de pagina events ontdek je wanneer deze opleidingen georganiseerd worden.

Coachopleiding

Wil je als coach bij Re-Mind aan de slag? Dan volg je eenmalig de coachopleiding. Tijdens deze opleiding staan we stil bij studietips, een sessie studiebegeleiding, een sessie vakspecifieke bijles en examencommissie. Daarnaast bespreken we ook de administratieve en praktische kant van een Re-Mind coach worden. Deze opleiding wordt eenmaal per maand georganiseerd. Interesse in een bijverdienste als studiecoach? Hier vind je alle informatie.

Motivatie & leren

De opleiding rond motiveren en leren is opgesplitst in twee luiken. In het eerste luik behandelen we de verschillende soorten kennis en hoe je kan studeren aan de hand van leerstrategie├źn. In het tweede luik behandelen we de didactische principes die kunnen worden toegepast bij het lesgeven en coachen.

Leerstoornissen

Tijdens deze infosessie behandelen we enkele veelvoorkomende leerstoornissen, zoals dyslexie, dyscalculie en AD(H)D. Welke invloed hebben deze leerstoornissen op de leerling | student hun studiemogelijkheden en hoe kan je hier als coach mee omgaan?

Heb je vragen omtrent deze opleiding of is er een opleiding die je graag uitgewerkt zou zien? Neem contact met ons op en vertel ons hoe we jou kunnen helpen.