Maak je keuze:

Workshops voor studenten

Studeren, het is toch wel wat. Soms lukt het maar niet om ondanks alle tips rond planning en studiemethodiek je studietraject op de rails te houden. Concentratieproblemen houden je van de boeken af, de motivatie is moeilijk te vinden of examens en toetsen boezemen je angst in. Re-Mind ontwikkelde enkele workshops die je helpen om je problemen aan te pakken. Op de pagina events ontdek je wanneer deze workshops georganiseerd worden.

Motivatie & leren

De workshop rond motiveren en leren is opgesplitst in twee luiken. In het eerste luik behandelen we de verschillende soorten kennis en motivatie. In het tweede luik bieden we jou enkele praktische tips & tricks die je kunnen helpen je motivatie op te krikken.

Faalangst

De infosessie wordt opgedeeld in drie luiken. In een eerste theoretische luik focussen we op de definiëring en soorten faalangst. In het tweede luik bespreken we enerzijds hoe je faalangst kan herkennen en anderzijds welke factoren, zoals stress en een negatief zelfbeeld die hieraan gekoppeld zijn. In een laatste praktische luik reiken we praktische tips en tools aan om met alle aspecten van faalangst om te gaan. 

Heb je vragen omtrent deze workshops of kunnen we jou helpen door je problemen samen aan te pakken? Neem vrijblijvend contact met ons op.