Aanbod

Lager onderwijs

Leren lezen, rekenen, wero studeren… Het gaat allemaal zo snel. Die eerste stappen in de studiecarrière zijn heel belangrijk, maar toch verloopt de aanpassing niet altijd even vlot of ondervinden leerlingen moeilijkheden.

Middelbaar onderwijs

Elke student is uniek en heeft zijn eigen behoeftes, maar in de klas is er niet altijd tijd om op deze individuele vragen en noden in te gaan. Re-Mind biedt daarom studiebegeleiding, vakspecifieke bijlessen en begeleide studie aan.

Hoger onderwijs

Elke student wordt bij de overgang naar het hoger onderwijs geconfronteerd met een grote uitdaging: de cursussen worden dikker, een deel van de kennis moet zelfstandig verworven worden, docenten en professoren geven les aan grote groepen en er is amper tijd voor individuele vragen.

Studieoriëntering

Een droomdiploma opent de deur naar jouw perfecte toekomst, maar welke weg ga je nu op? Zoveel mogelijkheden, zoveel kansen, zoveel hindernissen. Welk studietraject is nu de beste keuze?

Toelatingsexamen (tand)arts

Ben jij een wetenschapper? Is tandarts de job van je leven? Droom jij ervan om dokter te worden? Slagen voor de toelatingsproef (tand)arts is dé springplank om je droom te verwezenlijken.

Taalbad

Parlez-vous français? Do you speak English? Sprechen Sie Deutsch? Een taalbad op maat biedt jong en oud de kans om een taal te ontdekken, uit te diepen en te perfectioneren.