Aanbod

Lager onderwijs

Leren lezen, rekenen, wero studeren… in het lager onderwijs krijg je heel wat op je bord! Soms verloopt de aanpassing niet zo vlot of gaat het gewoon te snel. Re-Mind wil meebouwen aan die eerste stappen in je studiecarrière.

Middelbaar onderwijs

Moet je bijbenen voor wiskunde of Frans, wil je je studie-uren productief benutten, maar heb je niet de juiste studiemethodiek? Of wil je je graag voorbereiden op het hoger onderwijs?

Hoger onderwijs

Geen idee hoe je aan die grote pakketten leerstof begint? Vind je het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen het studentenleven en het studieleven? Of heb je vragen bij je cursus waar je maar geen antwoord op vindt?

Studieoriëntering

Een droomdiploma opent de deur naar jouw perfecte toekomst, maar welke weg ga je nu op? Zoveel mogelijkheden, zoveel kansen, zoveel hindernissen. Welk studietraject is nu de beste keuze?

Toelatingsexamen (tand)arts

Ben jij gepassioneerd door wetenschappen? Wil jij een oplossing tegen kanker uitvinden? Is tandarts de job van je leven? Of droom je ervan om dokter te worden? Slagen voor de toelatingsproef (tand)arts is de springplank om je droom te verwezenlijken.

Taalbad

Een taalbad op maat biedt jong en oud de kans om een taal te ontdekken, uit te diepen en te perfectioneren.