Maak je keuze:

Studieoriëntering

Een droomdiploma opent de deur naar jouw perfecte toekomst, maar welke weg ga je nu op? Zoveel mogelijkheden, zoveel kansen, zoveel hindernissen. Welk studietraject is nu de beste keuze?

Of het nu om een keuze maken gaat na het lager onderwijs, tijdens het middelbaar onderwijs of een grote stap in de studiecarrière van een student naar het hoger onderwijs, Re-Mind helpt elke leerling | student op weg!

Om de juiste studiekeuze te maken baseren we ons op jouw verleden, heden en toekomst. Het studietraject tot "nu" vormt de basis. Daarnaast evalueren we ieders 'kunnen' en 'kennen' met de focus op de studiecapaciteiten. Deze resultaten linken we aan de mogelijkheden van diverse studietrajecten. En uiteraard vormen ingesteldheid & motivatie ook een belangrijke bron van informatie. Studieoriëntering is mogelijk tijdens het schooljaar of bij de overgang naar het volgende studiejaar.

Het opstellen van een gepersonaliseerd studietraject, het formuleren van advies op maat en ook het opvolgen van een studiecarrière is mogelijk.
Contacteer ons nu en laat weten hoe we jullie kunnen helpen. Tot dan!