Organisatie & werking

Re-Mind is een studiebegeleidingskantoor op Overleie in Kortrijk met drie vestigingen en ruim 20 leslokalen. Naast studiebegeleiding spitsen we ons ook toe op examencommissie gericht onderwijs, businesscoaching en een luik educatie.

Dagelijks staat een 8-koppig Re-Mindteam klaar om vol enthousiasme en passie elke leerling en student naar hun succes te brengen. Daarnaast zijn er meer dan 50 freelance coaches, specialisten in hun vak, die onze leerlingen | studenten mee ondersteunen en begeleiden.

Wij bieden niet enkel kwalitatieve vakspecifieke bijlessen en studiebegeleiding aan in één van onze vestigingen, maar voorzien ook ondersteuning aan huis in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel.

Elke leerling-student doorloopt een gelijkaardig en tegelijkertijd zeer gepersonaliseerd traject bij de opstart en tijdens de ondersteuning van Re-Mind.

We starten met een uitgebreid intakegesprek. Hierin sprokkelen we alle nodige informatie van de leerling-student, zijn of haar studietraject en de noden & wensen. Wij stellen een geïndividualiseerd voorstel op voor ideale ondersteuning en gaan op zoek naar de perfecte coachmatch.

Re-Mind betekent voor jou meer dan het nemen van bijles of studiebegeleiding. We doen er alles aan om elke begeleidingsopdracht zo optimaal mogelijk te doen verlopen. Naast het coachen voorzien we trajectbegeleiding en een doorlopende evaluatie. We bezorgen jullie op geregelde tijdstippen feedback per telefoon en/of e-mail. Bijsturen van het traject is steeds mogelijk en na elke examenperiode voorzien we een evaluatiegesprek. 

Contacteer ons nu voor een vrijblijvend kennismakingsgeprek!