Filter
 • Opleiding

  Stel opleidingen niet uit

  De economische impact van de coronacrisis is voor heel wat ondernemingen enorm. Daardoor zou je als ondernemer al snel de neiging kunnen hebben om te snoeien in het budget voor opleiding en training. Doe het niet! Opleidingen zijn essentieel en er zijn heel wat mogelijkheden om leerprocessen toch verder te zetten.

  Lees meer
 • Telewerk

  Werkbaarheidscheques voor telewerk

  Telewerken kreeg door Corona – of moeten we misschien toch zeggen dankzij? – een enorme boost bij Vlaamse ondernemingen en organisaties. Helaas hebben we het virus nog lang niet verslagen en blijft telewerk nog een lange tijd de norm.

  Lees meer
 • studiebegeleiding corona

  We are here for you!

  In woelige zeeën hebben we een ankerpunt nodig. Het zijn voor iedereen onzekere tijden: de vakantie wordt verlengd en scholen zullen misschien moeten sluiten. Daarom vinden we het bij Re-Mind belangrijk om dat ankerpunt te zijn. We zetten ons 100% in om het virus buiten te houden.

  Lees meer
 • Tips wiskunde

  Tips om wiskunde te studeren

  Bij de Examencommissie heb je uiteraard bij elke opleiding het vak wiskunde. Je kan er dus niet aan onderuit. Hou jij wel van toepassingen, statistiek of geometrische figuren en denk je eraan om later misschien ingenieur te worden?

  Lees meer