Filter
 • Uitbreidingsplannen

  Uitbreidingsplannen: van droom naar realiteit

  Voel je de druk van het stijgend aantal inkomende bestellingen? Voelt je winkel- of bureauruimte te klein aan? Wil je graag je product lanceren in een nieuwe markt? Dan is het wellicht tijd om aan uitbreiding te denken. Uitbreiding kan op verschillende niveaus, maar vraagt om een goed uitgestippelde strategie.

  Lees meer
 • Examens

  Examens in het vizier

  Over minder dan een maand beginnen de examens. Bekruipt de stress je na het lezen van de vorige zin? Dan is verder lezen een fantastisch idee, want wij geven jou gratis en voor niets enkele van onze beste studietips mee om de examenperiode te overleven.

  Lees meer
 • Phaedra

  9 snelle dilemma’s voor… Phaedra

  Een dik jaar geleden, op 31 oktober, was Matthias de eerste collega die voor de camera werd gegooid om uit enkele hartverscheurende dilemma’s te kiezen. Ondertussen zijn we bijna rond en moeten nog twee collega’s de uitdaging aangaan. Deze week is het de beurt aan Phaedra.

  Lees meer
 • Studiebegeleiding

  Nieuwe coachopleiding: studiebegeleiding

  Wie bij Re-Mind als coach aan de slag gaat, krijgt bij opstart een in-house coachopleiding. Coaches ondersteunen dankzij hun expertise trajecten studiecoaching en | of examencommissie. Om ze aanvullend ook onze visie en waarden te kunnen meegeven, worden ze intern opgeleid.

  Lees meer