Filter
 • werkbaar werk

  Maak werk van werkbaar werk

  Het leven gaat altijd maar sneller en sneller, zowel op professioneel als op privé-vlak. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om te investeren in werkbaar werk. In een werkomgeving waar werkbaar werk van toepassingen is, werken mensen met plezier en goesting.

  Lees meer
 • Nieuw schooljaar

  Het nieuwe schooljaar schiet uit de startblokken

  De voorbije dagen verschenen er heel wat foto’s op sociale media van trotse mama’s en papa’s die hun kinderen terug naar school brachten. De zomervakantie is officieel voorbij. De ene is blij dat hij terug naar zijn vrienden mag, de ander had de boekentas liever nog wat langer in de kast laten staan.

  Lees meer
 • Emma

  9 snelle dilemma’s voor Emma

  Jullie kennen het concept ondertussen al: deze week kiest Emma razendsnel uit negen dilemma’s. Emma ontvangt jullie aan de balie met een grote glimlach en helpt ook bij de ondersteuning van ons businessluik. Ook met al je vragen over examencommissie kan je bij Emma terecht.

  Lees meer
 • kmo-portefeuille

  De vernieuwde kmo-portefeuille onder de loep

  Eind juli lanceerde het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen hun vernieuwde kmo-portefeuille applicatie om subsidies aanvragen via de kmo-portefeuille nog eenvoudiger maken. Ook de zoekmodule om snel de gepaste dienstverlener te vinden voor opleidingen en advies werd in een nieuw jasje gestopt.

  Lees meer