Filter
 • opleiding studiebegeleiding

  Studiebegeleiding @ home

  Vorige week woensdag zat onze presentatieruimte goed vol voor de infosessie studiebegeleiding @ home. Tijdens deze presentatie deelde Matthias heel wat tips & tricks over hoe je als ouder deel kan uitmaken van het studietraject van je kinderen.

  Lees meer
 • Stéphanie

  9 snelle dilemma’s voor… Stéphanie

  Wie dacht dat hij ondertussen iedereen de revue had zien passeren bij de 9-snelle-dilemma’s-quiz heeft het mis. Onze nieuwste aanwinst Stéphanie kon er niet aan ontsnappen en mocht ook plaatsnemen voor onze – soms wel gevreesde - camera. Deze quiz is dé ideale manier om haar nog net wat beter te leren kennen.

  Lees meer
 • economie

  Studierichting in de kijker: economie (aso)

  Wie bij de Examencommissie een algemene secundaire opleiding (aso) wil volgen, kan uit tien verschillende studierichtingen kiezen. Zo kan je telkens twee van de volgende componenten combineren: economie, moderne talen, wiskunde, wetenschappen. Daarnaast kan je ook kiezen voor de opleiding Latijn of humane wetenschappen.

  Lees meer
 • Brexit

  Brexit: deal or no deal?

  De Brexit, een term dat iedereen ondertussen wel kent. Het begon allemaal met een referendum op 23 juni 2016 waarmee een kleine meerderheid van de Britten besliste om uit de Europese Unie te stappen. Ondertussen zijn we bijna vier jaar verder en maakt het Verenigd Koninkrijk nog steeds deel uit van de EU. Hoe komt dat?

  Lees meer
 • Team

  Hiep hiep hoeraaaa, wij vieren feest!

  Wie de voorbije weken onze sociale media in de gaten hield, heeft het waarschijnlijk al gemerkt: wij vieren feest! Op 10 januari 2020 bestaan wij maar liefst 10 jaar. Genoeg redenen dus om een heel jaar lang te vieren. We nemen jullie voor de gelegenheid graag even mee op een trip down memory lane…

  Lees meer