Hier vind je heel wat informatie, tips & tricks en nieuwe trends en ontwikkelingen op het vlak van studiecoaching, examencommissie, businesscoaching en educatie.

Filter
 • vijf sterren

  Coaches delen sterren uit!

  Zondag 1 juli vertrokken we met het hele team naar Goes in Nederland. Drie dagen lang namen we de tijd om te evalueren, te brainstormen en ideetjes uit te werken zodat we jullie het komende schooljaar nog beter kunnen helpen. Natuurlijk was er ook wat tijd voor ontspanning en plezier… ;-)

  Lees meer
 • studiekeuze

  Wat na het secundair onderwijs?

  Terwijl alle leerlingen nog zitten te zwoegen over hun examens, zijn sommigen al aan het dromen over volgend jaar. De leerlingen uit het zesde middelbaar gaan een fantastische zomer tegemoet: drie maanden zonder zorgen en daarna de start van een nieuw hoofdstuk.

  Lees meer
 • kubb Re-Mind

  Examencommissie kubbt!

  Een keer per maand plannen we op vrijdagnamiddag een uurtje sport of ontspanning voor alle studenten examencommissie. Een gezonde geest in een gezond lichaam vinden we namelijk heel belangrijk!

  Lees meer
 • begeleide studie

  Re-Mind to the rescue

  Het einde is in zicht, maar de laatste loodjes wegen meestal het zwaarst. Over enkele weken start de zomervakantie, maar eerst moeten alle leerlingen en studenten nog door een intensieve examenperiode.

  Lees meer