Filter
 • Out of office

  Out of office

  We hebben een heel jaar lang gezwoegd om iedereen te helpen groeien. Tijd om even terug op kracht te komen en een digitale detox in te roepen.
  Vanaf donderdag 1 augustus staat het Re-Mind team opnieuw voor je klaar.

  Lees meer
 • kalender

  Amaze yourself

  Amaze yourself, ondertussen alom gekend als de slogan van Re-Mind, passen we niet alleen toe op onze studenten, ouders en ondernemers, maar proberen we ook zelf na te streven. Ook dit jaar volgden verschillende collega’s vormingsdagen en opleidingen omtrent topics als marketing, hrm en management. Daarbovenop behaalden

  Lees meer
 • Re-Mind gebouw

  Wat brengt de zomer ons?

  De allerdrukste periode met studiebegeleiding en bijlessen mag dan achter de rug zijn, bij Re-Mind zitten we niet stil. We hebben heel wat evaluatiegesprekken achter de rug waarin we met ouders en studenten de schoolresultaten evalueerden en bespraken wat de plannen zijn voor volgend schooljaar.

  Lees meer
 • Examencommissie

  Binnenkijken op het examencommissieverdiep

  Leerlingen en studenten zitten momenteel te zwoegen en zweten op de laatste examens, maar ook voor de studenten examencommissie zijn het drukke tijden. Heel wat onder hen leggen hun laatste examens af en wachten vol spanning af of ze de zomervakantie ingaan met een diploma.

  Lees meer
 • Jentien

  9 snelle dilemma’s voor Jentien

  Jullie kennen het ondertussen wel, onze snelle-dilemma-quiz. Deze keer kreeg Jentien 9 dilemma’s voorgeschoteld en legden we haar antwoorden vast op beeld. Jentien is PR & communicatieverantwoordelijk, geeft studiecoaching en coacht vooral taalvakken.

  Lees meer