Filter
 • Stan

  9 snelle dilemma’s voor …. Stan

  Het is al een tijdje geleden dat we een collega voor de lens haalden voor de 9-snelle-dilemma’s-quiz. Maar de komst van nieuwe collega Stan leek ons het ideale moment om de camera nog eens vanonder het stof te halen.

  Lees meer
 • opstart schooljaar

  Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

  Zat je de voorbije weken nog volop in vakantiemodus? Dan heb je misschien gemist dat onze ministers en de veiligheidsraad een akkoord hebben bereikt over de opstart van het nieuwe schooljaar. Vanaf volgende week start het volledige onderwijs in pandemieniveau geel met grote waakzaamheid. Dringend tijd dus om op de hoog

  Lees meer
 • Louis en Henri

  Zomerkampen 2020 week 2

  Wij zijn Henri en Louis, twee broers, en wij volgen deze week het multimediakamp. Gisteren was een fantastisch leuke dag. We mochten filmen met een drone, go pro, smartphones en konden daarbij allerlei gadgets gebruiken. We besloten om twee interesses samen te brengen: video én trampolinespringen.

  Lees meer
 • groepsfoto

  Zomerkampen 2020 week 1

  We zijn vandaag al donderdag. De tijd vliegt hier sneller dan onze drone. Ja,ja, je leest het goed. Gisteren in multimedia werd er met een drone gevlogen. Ook vandaag hebben wij (Elise en Elise) een drukke namiddag gehad. Drone-beelden sorteren, interviews afnemen en een keileuke vlog ineensteken. Genoeg over ons!

  Lees meer