Jump for joy!

Jumping

Onder het motto sporten is gezond trokken een groepje examencommissie studenten naar Jump in Kortrijk om trampoline te springen. Zo werd het weekend sportief ingezet! In het trampolinepark konden de studenten zich uitleven en heel wat trampolines uitproberen. Sommigen waagden zich aan spannende trucjes terwijl enkele andere het eerder rustig hielden.

Het sportmoment was in ieder geval voor iedereen de kans om het hoofd even leeg te maken. Want net zoals voor de leerlingen en studenten uit het reguliere onderwijs neemt ook voor hen de druk toe. Het einde van het schooljaar is in zicht, wat betekent dat er de komende weken nog enkele examens op de planning staan. 

We vroegen studenten Anthony en Emile wat ze vonden van hun uitstap naar het trampolinepark:

“Ik vond het één van de tofste activiteiten die we tot nu toe al hadden gedaan. Het trampolinespringen was een leuke ervaring. Ik had dit nog nooit eerder gedaan. Ik had op voorhand totaal niet verwacht dat het springen zo lastig zou zijn, maar dat was het uiteindelijk toch wel. Alle studenten vonden het leuk om er te zijn!”

          - Anthony


“Ik vond het gezellig, het creëerde ook een betere band tussen de studenten en het Re-Mind team. Zowel de coaches als de leerling waren in vorm en het was ook leuk om hen eens op een andere manier bezig te zien dan tijdens de coaching. Nadat iedereen moe was van het springen, hebben we nog gezellig samen iets gedronken en wat bijgepraat. Conclusie: het was een geslaagde dag, het is voor herhaling vatbaar!”

          - Emile

Op  7 juni staat de laatste maandelijkse sportactiviteit op het programma. Dan nemen de studenten het in twee teams tegen elkaar op tijdens een kubbtoernooi… Wordt vervolgd!