Kmo-portefeuille, What’s in it for you?

Businesscoaching

Via Re-Mind businesscoaching volgen al heel wat ondernemers en bedrijven een groeitraject op weg naar hun succesverhaal, maar sinds begin januari kan bijkomend nu ook de kmo-portefeuille hiervoor ingezet worden. Benieuwd of jouw onderneming in aanmerking komt voor ondersteuning met de kmo-portefeuille en welke voordelen dit met zich meebrengt? Lees dan snel verder.

Elke Vlaamse kmo heeft recht op een jaarlijkse financiële steun - €10.000 voor kleine ondernemingen en €15.000 voor middelgrote ondernemingen - waarmee ze diensten kunnen aankopen die de kwaliteit van hun onderneming verbeteren. Aangezien Re-Mind via advies en opleidingen ondernemers en bedrijven wil helpen groeien, was de kmo-portefeuille een logische stap in ons verhaal. Dankzij deze financiële steun kunnen nog meer ondernemingen hun dromen en succesverhaal najagen.

Bij Re-Mind kan de kmo-portefeuille worden ingezet bij advies- en opleidingstrajecten binnen vijf grote pijlers: management, HRM, marketing, administratie en taalondersteuning. Bij aanbod vind je een overzicht van deze mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook met de kmo-portefeuille nog steeds trajecten op maat uitgestippeld worden.

Misschien is de kmo-portefeuille wel de laatste stap om je helemaal te overtuigen om te gaan voor jouw groei? Kleine ondernemingen kunnen 40% van het totale geïnvesteerde bedrag terugvorderen via de portefeuille en middelgrote ondernemingen 30%. Zo kan een droom net iets sneller werkelijkheid worden.

Heb je nood aan een strategisch duwtje in de rug, wil je je onderneming verder laten groeien, maar zie je niet hoe? Zit je met een idee en ben je benieuwd of de kmo-portefeuille hiervoor in aanmerking komt? Neem contact met ons op en start je groei nog vandaag.