Op naar 2024

Ann

Dag allen

Het moment dat ik in mijn pen kruip is er weer en dan weten we dat we opnieuw een jaartje verder zijn. Ik moet er spontaan bij glimlachen.  

Wat startte met enkele open brieven in coronatijd werd al snel omgetoverd tot een jaarlijkse nieuwjaarsbrief.  

Nieuwjaar, alweer een nieuw jaar, 2024.

Geeft er iemand me misschien wat tijd?  

Die tijd van 2023, die is voorbijgevlogen.  

Een jaar waarin we bewust onze uitdagingen niet uit de weg gingen. Een jaar waarin we - met gans ons team - kozen voor datgene waar we sterk in zijn, nu nog meer dan ooit: kwaliteit, flexibiliteit, coaching. Een jaar waarin we inzetten op structuur, vernieuwde fundamenten en ons verhaal. 

Die tijd van 2023, die was pittig met een mooi zilveren randje.  

Er zijn zoveel mooie momenten geweest. Zoveel momenten die we konden afvinken op onze bucket list. Zoveel momenten waar we fier op kunnen, mogen én echt wel moeten zijn. Zoveel momenten waarop we ons verhaal geleefd hebben.  

Die tijd van 2023, die doet verlangen naar meer.  

Meer tijd, meer genieten, meer van al dat moois.  

We kijken ontzettend uit naar dit nieuwe jaar. Een jaar waar we meer dan ooit - en nu voor zelfs 366 dagen - de kans krijgen én nemen om te dromen, te doen, te ondernemen. Een jaar waar we meer dan ooit willen verder bouwen aan dat waar we graag goed in zijn: samen gaan voor teamwork, instaan voor de beste coaching, bouwen aan ons verhaal. Een jaar waarin we het onderste uit de kan willen halen, op het werk en privé, binnen Re-Mind en erbuiten.

Laat 2024 het jaar worden waarvan we volop genieten. Van elk moment. Met z’n allen, samen. Genieten met fonkeling in de ogen, van harte, zoals we het willen.  

Cheers!

Vanuit heel mijn hart & ziel
& met de allerbeste wensen van heel ons team 

Ann, Matthias, Justien, Bauke, Rein, Lien, Eva, Lore, Lander, Ember, Floor, Emma & Saartje