Wij zoeken (nog) meer collega’s

wij zoeken nieuwe mensen

Op korte tijd zijn er bij Re-Mind heel wat nieuwe collega’s bijgekomen: Saartje ter ondersteuning van de balie, Daphné, Rein en Ingrid als nieuwe vak- en studiecoaches, Pauline als nieuwe business strateeg en Anaïs voor HR & coachteam. Binnenkort zullen we ze allemaal een voor een voorstellen. Ondanks die versterking blijven we hard op zoek naar nog meer mensen om onze bedrijven, leerlingen, ouders én coaches te ondersteunen. Hier aan meewerken kan op verschillende manieren:

Als freelancer/bijberoeper heb je de mogelijkheid om naast je job of studies bij Re-Mind extra bij te verdienen. Wij matchen jou met klanten die nood hebben aan jouw profiel en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Zo moet jij jou maar met een ding bezighouden: het zo goed mogelijk ondersteunen van de klant. Bovendien heb je de mogelijkheid om vrijgesteld te worden van sociale lasten en nemen wij de administratie op ons. Wil je meer weten over werken bij Re-Mind als freelancer? Check dan deze pagina.

Als student-ondernemer geniet je ook van een vrijstelling van sociale lasten. Wij nemen ook de administratie op ons. Zo heb je een studentenjob die je flexibel kan inplannen en waarbij je de inhouden die je moet kunnen voor je eigen traject grondig kan herhalen. Bovendien leer je zelf ongetwijfeld veel bij over leren & studeren. Klinkt alleen maar positief, dus mail maar naar anaïs@re-mind.be.

Als vast lid van ons team werk je in een fulltime of parttime regime naargelang wat er voor jou het beste past. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit het lesgeven vanuit je vakgebieden, aangevuld met ofwel het maken en managen van lesmateriaal, het evalueren van leerlingen, het helpen organiseren van de zomerkampen, het ondersteunen van onze businesscoaching en nog zo veel meer. Je komt terecht in een warm en hecht team waar het belangrijk is om flexibel en stressbestendig te zijn. Meer weten? Check de vacatures gericht op de ondersteuning van de 1e en 2e graad middelbaar en de vacature gericht op talen.